Home2021-10-08T07:41:50+00:00Afgelast i.v.m. Corona. Nieuwe data volgen…

Kaarten reserveren“Uniek biljartfestijn in Heerhugowaard krijgt vervolg”

Na het grote succes van de eerste twee edities van het biljartgala “Night of the Magic Balls” is het vervolg een feit.

Hotel/restaurant “Heer Hugo” (voorheen Jules) te Heerhugowaard zal op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond 23, 24 en 25 september geheel in het teken van biljarten staan. Een prachtige ambiance met licht- en geluidshows vormen het decor voor dit unieke gala. Het reeds geboekte entertainment staat garant voor sfeer en gezelligheid.

De absolute wereldtop zal aanwezig zijn. Dick Jaspers (NL) en Marco Zanetti (IT) geven een wervelende demonstratie driebanden. Hoog niveau met waar mogelijk de meest onwaarschijnlijke oplossingen. De liefhebber mag dit niet missen.

De presentatie is ditmaal in handen van Torbjörn Blomdahl (ZW). Deze uiterst sympathieke Zweed met vele Nationale, Europese en Wereldtitels achter zijn naam spreekt 9 talen vloeiend en zal als “side-kick” een toegevoegde waarde zijn met een mix van humor en biljartkennis.

Na de pauze zal een spectaculaire act worden verzorgd door Rob en Emiel. Dit illusionistenduo laat u versteld staan met onverklaarbare zaken. De grote doorbraak maakten zij in de show van Uri Geller bij SBS6.

De uitsmijter van de avond zal wederom mr. Magic Semih Sayginer (TUR) zijn. Hij komt met een geheel nieuwe show en zal deze op spectaculaire en humoristische wijze presenterenRESERVEER HIER KAARTEN